За нас

За нас

Всичко започна с едно малко магазинче на събота пазара в град Карлово.

Нашата основна цел винаги е била съвършенството и чистотата на продуктите

Любовта  към качествената и вкусна българска храна, ражда тази идея. Това се случи през 1995 година, а през годините упорита работа семейния ни магазин стана известен в малкия град с факта, че винаги предлага качествено българско месо и месни деликатеси. През 2010 година открихме магазин в град Карлово.

От 2015 година фирмата разполага с модерен производствен цех, съобразен с европейските стандарти. Това ни позволява да предлагаме разнообразие от месни деликатеси, млени меса, месни заготовки и разфасовки само от охладено българско свинско и телешко месо с марка Шойлеков.

„От хубава мома става хубава булка“

От хубаво месо става качествен и вкусен колбас

Всички производствени процеси се извършват с най-модерно оборудване при постоянен технологичен контрол.

Работим по рецепти на БДС. Целта ни е да съхраним традиционния вкус на предлаганите продукти, като предлагаме на нашите клиенти постоянно високо качество.

Нашият експертен екип

Във фирмата работи екип от 50 квалифицирани специалисти, повечето, от които са млади хора.Те имат отлична квалификация и желание за професионално развитие.

Имаме добре развита дистрибуторска мрежа и разносна търговия в цялата страна.Продуктите се доставят с хладилни автомобили .Нашите партньори може да намерите в раздел магазини.

Храната е най-вкусна когато е споделена със семейството и приятелите.

Създадохме този уебсайт за да могат нашите продукти  да достигнат до вашия дом лесно и удобно, в него може да намерите още рецепти как да бъдат сготвени или печени транжираните меса.

Вижте блога за рецепти